Trailerlift – brugte og nye til salg

Hos Hammer-Lifte A/S sælger vi lifte, så når du kigger efter en edderkoplift eller anden billig lift, så kontakt Hammer-Lifte A/S. Når det kommer til lifte, findes der mange forskellige slags lifte, og de forskellige lifte anvendes til mange formål.

Hos Hammer-Lifte A/S er vores kunder også forskellige, og Hammer-Lifte A/S løser mange forskellige behov inden for lifte. Hos Hammer-Lifte A/S sætter vi en ære i, at vi sammen med vores kunder finder den helt rette lift.

Our customers at Hammer-Lifte A/S are diverse, and Hammer-Lifte A/S addresses many different needs in the field of lifts. We take pride in working closely with our customers to find the perfect lift for them.

Hovedsageligt beskæftiger vi os med at sælge brugte lifte, men vi har dog også forhandling af nye lifte. Hos Hammer-Lifte A/S har vi et bredt netværk, og det kommer vores kunder til gavn. Det betyder nemlig, at Hammer-Lifte A/S har store muligheder for at finde den helt rette lift til dig. Det er afgørende, at Hammer-Lifte A/S leverer den helt rigtige lift til vores kunders individuelle behov – hver gang.

Hos Hammer-Lifte A/S har vi en fornuftig mængde lifte på lager, som det meste af tiden typisk indeholder omkring et antal lifte på 70 til 80 forskellige lifte. Du søger måske på trailerlift, trailerlift til salg eller lignende, og det kan Hammer-Lifte A/S gerne hjælpe dig med at finde. Der findes bl.a. 9,5 meter trailerlift (arbejdshøjde), som fx har en transportbredde på 1,40 meter, en transportlængde på fx 4,25 meter samt en transporthøjde på fx 1,80 meter. Der er flere muligheder, så kontakt Hammer-Lifte A/S og hør mere.

Hammer-Lifte A/S tilbyder ikke kun trailerlift – men mange forskellige lifte

Hammer-Lifte A/S har stor erfaring i at finde den helt rigtige lift til hver af vores kunder. Det er ikke ligegyldigt, hvad en lift skal anvendes til. Hertil kommer, at der er mange slags lifte. Eksempelvis er det blandt andet sakselift, omme lifte, trailerlift m.m. Hammer-Lifte A/S sælger også lifte af typerne: bomlift, byggelift, søjlelift, teleskoplift denka lift.

Hos Hammer-Lifte A/S har vi størstedelen af vores marked er i lande som hjemme i Danmark. Hertil kommer yderligere også Sverige, Norge og Finland. Det er vores erfaring hos Hammer-Lifte A/S, at vi leverer de bedste lifte til vores kunder – også lifte til de laveste priser. Kontakt os hos Hammer-Lifte A/S og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig.