Søjlelift

Hos Hammer-Lifte A/S sælger vi mange forskellige typer af brugte lifte til vores kunder. Når det drejer sig om søjlelifte, kan Hammer-Lifte A/S eksempelvis skaffe dig en billig lift af typen søjlelift. Hammer-Lifte A/S forhandler blandt andet Haulotte søjlelift. Denne type af søjlelifte er en særligt kompakt type søjlelift. En af fordelene ved denne slags søjlelift er blandt andet, at denne søjlelift kan komme ind igennem døråbninger. Herudover kan en sådan type søjlelift også blive transporteret i elevatorer.

Denne type af søjlelifte har en vægt på under 900 kg. Det er også derfor, at denne type af søjlelifte er perfekt til at anvende, når man skal udføre arbejde på et lidt skrøbeligt underlag. Et eksempel på et lettere skrøbeligt underlag kan være en idrætshal med noget trægulv, eller måske en kirke med fx en form for klinker. Det andet eksempel kunne også være et hotel med gulvtæppe.

Med hensyn til denne søjlelifts specifikationer så har en søjlelift af denne type en længe på 1,38 meter. Denne type søjlelifts bredde kan være 0,77 meter samt en højde på 1,75 meter, men der er flere muligheder at vælge imellem. I dette tilfælde kan søjleliftens vægt være på fx 835 kg og en platformshøjde ligger på fx 3,8 meter. Selve platformsmålene kam have en længde på fx 1,38 meter og en bredde på fx 0,77 meter. Den maksimale kurvlast ligger i dette eksempel på 230 kg. Hertil kommer, at nogen søjlelifte kan anvendes til opgaver både indendørs og udendørs. Dette giver vores kunder mange anvendelsesmuligheder.

En søjlelift giver vores kunder mange anvendelsesmuligheder

Desuden er denne type af søjlelifte let at anvende, men naturligvis rådgiver vi altid gerne vores kunder om anvendelsen. Dette gælder alle de lifte, som vi sælger til vores kunder. Hos Hammer-Lifte A/S har vi altid tid til at give vores kunder professionel rådgivning om brugte lifte, så vores kunder får købt de rigtige lifte til at løse deres opgaver med. Du kan også vælge mellem at købe fx flere typer opbygning af søjlelift. Aluminium eller jern søjlelift m.m. Kontakt det erfarne personale hos Hammer-Lifte A/S og få en uforpligtende snak med os. Vi er klar til at høre om dine konkrete behov til din nye lift. Sammen finder vi den optimale lift til dine opgaver. Kontakt os gerne i dag til en uforpligtende snak.