Mastlift

Udover at Hammer-Lifte A/S sælger brugte lifte af typerne sakselift, omme lift, trailerlift, bomlift, byggelift, søjlelift m.m., sælger vi også mastlifte. Hos Hammer-Lifte A/S kan vores kunder vælge imellem et stort udvalg af mastlifte. Så hvis du for eksempel søger på mastlift, så kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige løsning. Kontakt derfor gerne Hammer-Lifte A/S, og få en uforpligtende snak.

Hos Hammer-Lifte A/S kan du få en beskrivelse af liftene i korte træk. Det kan du sammenholde med den professionelle rådgivning, som Hammer-Lifte A/S også altid kan tilbyde dig. Hos Hammer-Lifte A/S gør vi også gerne vores kunder opmærksomme på, at der er visse lovkrav til mandskabslifte i form af årligt eftersyn.

Et stort udvalg af mastlifte

Der er rigtigt meget at vælge imellem med hensyn til typerne af mastlifte. Hos Hammer-Lifte A/S vil vi altid gerne hjælpe vores kunder, således at det bliver mere overskueligt at vælge lift. Herunder kan du læse lidt mere om forskellige typer af mastlifte.

En af mulighederne, når du har bestemt dig for at købe en mastlift, er en som er kører på batteri, og som er selvkørende. Et eksempel på denne type af mastlift er den selvkørende vertikal mastlift med en arbejdshøjde fra 4 meter til 6 meter. Hos hammer-lifte as er Mastliften ved navn upright tm12 ret populær. En fordel er, at den er selvkørende og kan komme rundt. De fleste steder – liften med en arbejdshøjde på 6 meter – kan køre i ophævet stand. Vægten på 750kg gør at den kan køre på mere følsomme gulve og transporteres let. Søjleliften er velegnet i arbejdssituationer med en søjlelift med meget lav vægt.

En anden mulighed er modeller af typen Push Around lifte, som har ekstrem lav egenvægt på 320 kg. Denne type har ikke køremotor, men elmotor til at løfte platformen. Liften skubbes manuelt, når Mastliften skal flyttes fra et sted til et andet.

Hvis vægten er det vigtigste kriterium, er en mastlift som Safelift – movearound & pusharound optimal. Liften er batteridrevet og har en egenvægt på kun 320kg. Hvis man vælger safelift movearound, så kan man nemt frakoble hjulmotor – og bruge den som pusharound. Begge lifte kan hammer-lifte as leverer og anbefale hvis man gerne vil have en god lift – som kan transporteres bag i varebilen.

Kontakt Hammer-Lifte A/S og hør mere.