Bæltelift og larvebåndslift – brugte kvalitetslifte

Bæltelift og larvebåndslift – blot en del af hvad vi tilbyder. Hos Hammer-Lifte A/S kan vi hjælpe vores kunder med at finde forskellige slags lifte til lidt af hvert. De forskellige typer af lifte – som eksempelvis sakselifte, byggelift, teleskoplift, edderkoplift, omme lift og denka lift m.m. – kan bruges til rigtigt mange formål.

Herudover er el lift, bomlift, bæltelifte og larvebåndslifte også meget populære lifttyper. Derfor er brugte lifte meget populære og anvendes til mange opgaver af vores kunder. Det kan også tænkes, at du sidder og søger på byggelift, dino lift eller materialelift m.m. Hos Hammer-Lifte A/S kan vi give alle vores kunder relevant, professionel rådgivning om de mange typer af brugte lifte.

Forskellige slags lifte til lidt af hvert

Endnu en mulighed er larvebåndsliften også kendt som bæltelift, spiderlift eller edderkoplift, når der skal købes brugt lift. Denne type lift er drevet frem af bælter, som liften kører på. Denne form for fremdrift giver larvebåndsliften flere gode egenskaber, som blandt andet er fleksibilitet. Larvebåndsliften hører også til blandt de populære typer af brugte lifte med arbejdshøjde på mindre end 23 meter, en transportbredde på kun 78 centimeter og en tilstrækkelig lav transporthøjde til passage igennem døre.

En edderkoplift kan leveres med forskellige arbejdshøjder såsom fx 12 meter og op til hele 42 meter. Der er flere typer af edderkoplifte, og det er ikke ligegyldigt, hvad man køber. Nogle kunder vælger en batteridrevet bæltelift, mens andre kunder foretrækker en diesel- eller benzindrevet bæltelift, 220 volt eller simpelthen en kombination med brændstofdrevet motor og 220 V direkte drift.

Efterhånden har vi hos Hammer-Lifte A/S erfaret, at de kombineret edderkoplifte typer bliver stadig mere populære, og Hammer-Lifte A/S ser flere og flere af typen edderkoplift. Det vil derfor være en fordel for dig at kontakte Hammer-Lifte A/S for at få den rette professionelle rådgivning, inden du køber en brugt lift af typen bæltelift. Nogle opgaver kræver nemlig særlige egenskaber, hvilket stiller højere krav til rette valg af bæltelift.

Hos Hammer-Lifte A/S kan vi også hjælpe vores kunder, når de søger efter en trailerlift. Nogle gange har vores kunder behov for at få transporteret bæltelift på en trailer. Som oftest kan man transportere en bæltelift med op til en arbejdshøjde på 23 meter på en trailer. Er der tale om en større arbejdshøjde, vil liften være for tung til en trailer.