Privatlivspolitik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Udgiver

Hammer-Lifte A/S

Poppelvej 5

CVR: 29629730

+45 20760020

info@hammer-lifte.dk

Dataansvarlig: Hammer-Lifte A/S

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til en person. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af disse informationer, især når du benytter vores kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, din IP-adresse, geografisk placering (Land og byområde), samt hvilke sider du klikker på. Dette sker kun så længe du er på vores hjemmeside.

Kontaktformularer

Når du benytter vores kontaktformularindsendelsesmuligheder på hjemmesiden lagres disse og sendes til vores mailsystem, for at vi kan besvare dine spørgsmål. Kontaktformularerne benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lignende, uden du efterspørger dette. Din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er relevant for emnet, og har din fulde godkendelse.

Underdatabehandlere

Vi deler dine data med:

  • Curanet – Hosting af hjemmeside – Danmark – Webhotel filer, SQL data og backups

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle vores registrerede brugere blive kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, og vejledning til hvad de skal gøre ved det.

Databeskyttelse

Vi sætter pris på din data og beskytter vores (og din) data med følgende initiativer, som vi til enhver tid holder opdateret: SSL Kryptering.

Dataopbevaringslængde

Hvis du skriver og indsender data til hjemmesiden i form af kontaktformularer, vil disse blive opbevaret på siden i op til 1 år. Brugere, som opretter sig på vores hjemmeside, kan til enhver tid se, redigere, og slette deres personlige informationer. Analytiske data arkiveres i ubestemt tid, og vores kundekøbsarkiver arkiveres ud fra gældende dansk lovning.

Databrudsprocedurer

Vi benytter en opdateret firewall, som informerer os om eventuelle sikkerhedsbrud. Vores firewall leverer ugentlige opdateringer om forsøg på at kompromittere vores sikkerhed.

Datarettigheder

Du har ret til indsigt i den data, vi opbevarer om dig. Du kan bede om eksport eller sletning af dine personlige data. Dette inkluderer ikke data, vi er forpligtede til at opbevare af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige årsager.

Kontakt den dataansvarlige via email eller telefon angivet øverst på denne side.

Dato for sidste opdatering: 2024-01-03